Kód: T00060577
EAN: 8563180085790

8579-DH200SE Duracell 200 Lumen fényszóró – 3AAA

5 530 Ft ÁFA-val
Utolsó 4 darab / 09.23. Önnél
Vásároljon még 40 000 Ft értékben és ingyenes szállítást nyer
A Duracell DH200SE fejlámpa egy nagy teljesítményű és megbízható világítási megoldás, amelyet arra terveztek, hogy kivételes láthatóságot és kényelmet biztosítson különféle helyzetekben. Akár a szabadban, akár barkácsprojekteken dolgozik, vagy egyszerűen csak kéz nélküli világításra van szüksége, ez a fejlámpa a tökéletes választás. Íme a Duracell DH200SE fényszóró legfontosabb jellemzői és előnyei: Ultrafényes világítás: Ez a fejlámpa az akár 200 lumen nagy teljesítményével ragyogó és fókuszált fénysugarat biztosít. Kiváló láthatóságot biztosít, lehetővé téve a könnyű mozgást sötét környezetben. Állítható világítási módok: A DH200SE többféle világítási módot kínál az Ön igényeinek megfelelően. Válasszon a magas, alacsony és villogó beállítások közül, és állítsa be a fényerőt és az intenzitást az adott feladatnak megfelelően. Akár egyenletes fénysugárra van szüksége precíziós munkához, akár villogó lámpára van szüksége vészhelyzetben, ez a fényszóró megvédi Önt. Kényelmes és biztonságos illeszkedés: A felhasználó kényelmét szem előtt tartva a DH200SE állítható fejpánttal rendelkezik, amely kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejéhez. A szíj párnázott a nagyobb kényelem érdekében, így hosszabb ideig viselheti kényelmetlenség vagy megerőltetés nélkül. Hosszú élettartam: A Duracell kiváló minőségű termékeiről ismert, és ez alól a DH200SE fényszóró sem kivétel. Ez a strapabíró anyagokból készült fejlámpa úgy készült, hogy ellenálljon a szabadtéri tevékenységek és a mindennapi használat keménységének. Vízálló, így különféle időjárási körülmények között is használható. Sokoldalú és szabadkezes: Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően a DH200SE kiváló kihangosító világítási megoldás. Legyen szó kempingről, túrázásról, futásról vagy gyengén megvilágított területen végzett munkáról, ez a fejlámpa biztosítja, hogy mindkét keze kéznél legyen a munka elvégzéséhez. Energiatakarékos működés: A megbízható Duracell akkumulátorokkal felszerelt DH200SE hosszú élettartamot biztosít. Számíthat arra, hogy ez a fényszóró több órányi fényt biztosít Önnek anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor élettartama miatt. Kényelmes és könnyen használható: A DH200SE felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényszóró egyszerű vezérlését. Az intuitív kezelőszervek megkönnyítik a világítási módok közötti váltást és a sugárzási szög beállítását a zökkenőmentes élmény érdekében. A Duracell DH200SE fényszóróval megbízhat abban a híres minőségben és megbízhatóságban, amelyről a Duracell ismert. Kivételes megvilágítást, kényelmet és tartósságot kínál, így tökéletes világítási társ a kültéri szerelmesek, barkácsolók és bárki számára, akinek megbízható, kéz nélküli világítási megoldásra van szüksége. Világosítsa meg az utat a Duracell DH200SE fényszóróval, és tapasztalja meg azt a kényelmet és megbízhatóságot, amelyet kalandjai és mindennapi feladatai során jelent.
Hasonló termékek:
Kód: T00061879
EAN: 6952506407750
14 071 Ft ÁFA-val
Szállításra kész
Kód: T00071429
EAN: 3342540840188
17 515 Ft ÁFA-val
Szállításra kész
Kód: T00054442
EAN: 3342540839106
11 860 Ft ÁFA-val
Megrendelésre
Kód: T00032256
EAN: 3342540828513
39 536 Ft ÁFA-val
Szállításra kész

Termékleírás

A Duracell DH200SE fejlámpa egy nagy teljesítményű és megbízható világítási megoldás, amelyet arra terveztek, hogy kivételes láthatóságot és kényelmet biztosítson különféle helyzetekben. Akár a szabadban, akár barkácsprojekteken dolgozik, vagy egyszerűen csak kéz nélküli világításra van szüksége, ez a fejlámpa a tökéletes választás.

Íme a Duracell DH200SE fényszóró legfontosabb jellemzői és előnyei:

Ultrafényes világítás: Ez a fejlámpa az akár 200 lumen nagy teljesítményével ragyogó és fókuszált fénysugarat biztosít. Kiváló láthatóságot biztosít, lehetővé téve a könnyű mozgást sötét környezetben.

Állítható világítási módok: A DH200SE többféle világítási módot kínál az Ön igényeinek megfelelően. Válasszon a magas, alacsony és villogó beállítások közül, és állítsa be a fényerőt és az intenzitást az adott feladatnak megfelelően. Akár egyenletes fénysugárra van szüksége precíziós munkához, akár villogó lámpára van szüksége vészhelyzetben, ez a fényszóró megvédi Önt.

Kényelmes és biztonságos illeszkedés: A felhasználó kényelmét szem előtt tartva a DH200SE állítható fejpánttal rendelkezik, amely kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejéhez. A szíj párnázott a nagyobb kényelem érdekében, így hosszabb ideig viselheti kényelmetlenség vagy megerőltetés nélkül.

Hosszú élettartam: A Duracell kiváló minőségű termékeiről ismert, és ez alól a DH200SE fényszóró sem kivétel. Ez a strapabíró anyagokból készült fejlámpa úgy készült, hogy ellenálljon a szabadtéri tevékenységek és a mindennapi használat keménységének. Vízálló, így különféle időjárási körülmények között is használható.

Sokoldalú és szabadkezes: Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően a DH200SE kiváló kihangosító világítási megoldás. Legyen szó kempingről, túrázásról, futásról vagy gyengén megvilágított területen végzett munkáról, ez a fejlámpa biztosítja, hogy mindkét keze kéznél legyen a munka elvégzéséhez.

Energiatakarékos működés: A megbízható Duracell akkumulátorokkal felszerelt DH200SE hosszú élettartamot biztosít. Számíthat arra, hogy ez a fényszóró több órányi fényt biztosít Önnek anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor élettartama miatt.

Kényelmes és könnyen használható: A DH200SE felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényszóró egyszerű vezérlését. Az intuitív kezelőszervek megkönnyítik a világítási módok közötti váltást és a sugárzási szög beállítását a zökkenőmentes élmény érdekében.

A Duracell DH200SE fényszóróval megbízhat abban a híres minőségben és megbízhatóságban, amelyről a Duracell ismert. Kivételes megvilágítást, kényelmet és tartósságot kínál, így tökéletes világítási társ a kültéri szerelmesek, barkácsolók és bárki számára, akinek megbízható, kéz nélküli világítási megoldásra van szüksége.

Világosítsa meg az utat a Duracell DH200SE fényszóróval, és tapasztalja meg azt a kényelmet és megbízhatóságot, amelyet kalandjai és mindennapi feladatai során jelent.

8579-DH200SE Duracell 200 Lumen fényszóró – 3AAA
5 530 Ft ÁFA-val
Utolsó 4 darab
Kód: T00060577
EAN: 8563180085790
A megrendelt áru gyors kiszállítása már másnap, ingyenesen 40 000 Ft - től
Mennyiségi kedvezmények és kedvező nagykereskedelmi árak
Hatalmas mennyiségű áru áll rendelkezésre raktáron
Professzionális megrendelés és ügyfélszámla kezelés